Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нови Правила

Нови Правила

ЦАР 01 март 2021

Уважаеми потребители,

Поради зачестилите злоупотреби в игрите от 04.03.2021 налагаме нови правила, както следва:

Всякакви измамни действия, като манипулация на класации, измама в дадена игра и измама в турнирна игра, ще бъдат наказвани по следния начин:

При първо нарушение за подсказване или манипулация на игра- 1 месец бан от съответната игра на всички акаунти на потребителя, премахване от класациите за периода на наказанието и отнемане на 20% от чиповете.

При второ нарушение за подсказване или манипулация на игра- 3 месеца бан от съответната игра на всички акаунти на потребителя, премахване от класациите за периода на наказанието и отнемане на 50% от чиповете.

При трето нарушение за подсказване или манипулация на игра- 6 месеца бан от съответната игра на всички акаунти на потребителя, премахване от класациите за периода на наказанието и отнемане на 100% от чиповете.

При четвърто нарушение за подсказване или манипулация на игра- 1 година бан от съответната игра на всички акаунти на потребителя, премахване от класациите за периода на наказанието и отнемане на 20% от общите чиповете. При опит за регистрация на нов акаунт с цел да играе на дадена игра на която е получил вече наказание, потребителят, ще бъде наказан с 1 месец директен бан от сайта.

За умишлено проваляне на игра ще се налага наказание от 3 дена бан от съответната игра. При второ нарушение - 2 седмици

*За писане на бройки в играта Свара и за подсказване в чат на играта Белот, ще се налагат наказания по преценка на администратора.

*При системни манипулации на няколко игри едновременно от 1 потребител, ще бъде налагано наказание по преценка на администратора.

* При груба манипулация в дадена игра с участието на повече акаунти и група от потребители участващи с некоректна игра , ще бъде налагано наказание по преценка на администратора.

Променя се цената на съобщение в лентата на 5 кредита.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
_bybi_ 03 март 2021

milenadm A защо си мислиш ,че така наречените от теб "определени двойки" може да паднат толкова ниско? За 11 години ,нито съм играла нечестно ,нито съм докладвала потребител! И аз искам екипа да видят играта ти лично на теб от елиминации срещу мен! Нека гледаме първо себе си ,пък после другите!

Кошмар 03 март 2021

_bybi_ - Нямам честта да те познавам и не знам откъде черпиш информация за мен, но съм от началото на сайта с този профил и нямам от какво да се срамувам....За твоя информация - наказания на белот - нямам, както нямам и постоянни партньори...Ще те помоля да пишеш по същество по темата, а не да правиш точно това, което визирах в написаното от мен...Години наред съм писала на не един модератор за проблема с Неизбежна, но и до днес не е решен...Не мисля, че има играч на около 10-на игри, в които тя или той се подвизава да не е наясно с това, което прави... Ако искаме сайтът да бъде приятно място за игри и развлечения, не можем да си затваряме очите пред очевадното...

milenadm 03 март 2021

_bybi_-Нямам нищо против да разгледат дори всяка моя игра ,не само тия против теб.Темата не е личните ни взаимоотнощения и е по-добре да спем поне тук,но наистина ми е интересно с кого и кого съм играла в игрите които споменаваш.

-BARCA-FC- 03 март 2021

Запитването ми е следното:какво наказание ще отнесе потребител който е победил на белот приятели на модераторите?Благодаря за Вниманието.

gozedel 03 март 2021

Защо когато се докладва дадено нарушение модераторите не търсят причините и наказват с еднакъв аршин ?Това говори за формално отношение особено Черния лебед

-Impossible 03 март 2021

-BARCA-FC-с най-тежкото естествено.Кой си ти и как ще си позволяваш да биеш някой от богопомазаните тук?

-BARCA-FC- 03 март 2021

Следващото ми запитване е следното:Защо трябва да се играе Белот по правилата на Модераторите?Всеки играе толкова колкото може,и колкото позволява сървара,но никъде не пише.или конста,че трябва да се игрсе пи нечие правила.В резултат на което бива наложено наказание,най вече за подсказване,понеже Определен модератор нямало да птиграе дадена ситуация по този начин.Благодаря.

Syr_Ditko 03 март 2021

Май е време се заключи темата емотикона

Magitta 03 март 2021

Здравейте,
Съгласна съм с _bybi_ по отношение на потребител koshmar.Неведнъж този потребител се опитва чрез екипа да "оправя" личните си отношения с потребителите.Обясни , какъв е точно проблема ти с този потребител?Ако те преследва , блокирай, ако злоупотребява с/в игрите -докладвай!Ако някой цитира твоят ник и напише, че има проблем с теб, как ще се почувстваш ти, защото на мен ми е идвало до гуша от теб, но нито веднъж не съм си позволила да те цитирам публично за разлика от теб.

-BARCA-FC- 03 март 2021

Браво много точно написано. Браво. емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21076
Премахни рекламата